Det skal du huske når du skal i Zoo med dine børn

77 Likes Comment

Skal du og dine børn snart på udflugt til en zoologisk have eller måske et dyrskue, vil i helt sikkert få en hyggelig dag sammen i hinandens selvskab. Der er dog lige nogle ting du skal huske når du skal med børnene ud og kigge på dyr, for at i får en så god dag sammen som overhovedet muligt.

Kig med her, og få tre tips til hvad du skal huske når du skal se på dyr med dine børn.

Husk de gode manerer

Hvad enten i skal et smut forbi Roskilde Dyreskue eller Odense Zoo, er det godt at have styr på den rigtige opførsel allerede før i tager afsted. Dette er så vigtigt fordi, det er levende dyr i skal ud og kigge på, og man derfor skal huske at opføre sig ordenligt så inden – hverken dyr eller mennesker – lider overlast.

Nogle børn kan nogle gange i kampens hede godt glemme, at det er vaskeægte dyr man er ude og kigge på, og man derfor skal huske at behandle dem pænt og hensynsfuldt, og ikke prøve på at skræmme dem fordi det er sjovt.

Det er derfor en god idé at du som forælder lige sætter dig ned og tager en snak med børnene om go’s og no-go’s når det kommer til at kigge på dyr. Du kan for eksempel huske at sige, at man ikke skal gå lige bag om et stort dyr, løbe rundt imellem dem eller prikke til dem for at få deres opmærksomhed.

Når du har fortalt dine børn grundreglerne for at være i nærheden af dyr, skal i nok få en rigtig hyggelig udflugt ud af det!

Forbered dine børn på hvilke dyr de kan komme til at se

Der er selvfølgelig forskel på hvilke dyr man kan komme til at se hvis man tager til et dyreskue eller i zoologisk have. Mange børn kan godt lide at på forhånd vide hvilke dyr det er man kan komme til at se, så det kan være en rigtig god idé at du lige fortæller dem det inden i tager afsted.

Så kan dine børn også nå at læse op på emnet og blive klogere på de forskellige dyr, så de virkelig føler sig forberedt til jeres store tur.

Husk madpakken!

I kan selvfølgelig godt købe mad på både Roskilde Dyreskue og i Odense Zoo, men gør alligevel op med dig selv om det ikke kunne være en god idé at tage en sund madpakke med hjemmefra, som kan holde blodsukkeret oppe og derved sørge for at holde overtrætheden på afstand?

Du vil helt sikkert takke dig selv for at huske den sunde madpakke!

Du vil sikker også kunne lide

Om skribenten Andreas Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *