Det skal du opleve i København

79 Likes Comment
nick karvounis 484735 unsplash 700x420

Planlægger du en tur til vores hovedstad, er der selvfølgelig mange ting du gerne vil se. København er rig på seværdigheder, restauranter og spisesteder, museer og hippe kvarterer, der bare må opleves.

Det kan være svært at vælge hvad man skal nå at se i København, specielt hvis tiden er knap.

Derfor får du her præsenteret to bud på ting, du skal opleve i vores hovedstad.

Nationalmuseet

Nationalmuseet er et sted som alle danskere bare må have besøgt mindst en gang i deres liv. Det er her, hvor vores lands, kulturs og forfædres historie er samlet. Måske kan du huske at du har været på skoleudflugt til Nationalmuseet engang for mange år siden. Selvom du i så fald allerede har besøgt museet, ville det være en stor skam hvis ikke du gjorde det igen!

Uanset om du er historieinteresseret eller ej er Nationalmuseet klart et sted, som er værd at besøge. Du vil helt sikkert synes det er interessant at gå på opdagelse i vores alles fælles historie, og opleve hvordan de historietimer du havde i folkeskolen og i gymnasiet kommer til live. Det tilføjer et helt nyt perspektiv til dit syn på Danmarks historie når du oplever alle de fysiske genstande, som er fundet i den danske muld.

Du kan læse meget mere om Nationalmuseet på hjemmesiden her.

Tag en tur op ad strøget

Noget som er svært at undgå lige meget hvilken storby man besøger er shopping. Dette gælder selvfølgelig også København, hvor du selvfølgelig ikke skal snyde dig selv for at tage en tur op ad den store gågade strøget. Her finder du både dyre mærkevarebutikker og billigere high-street butikker.

Uanset om du planlægger at købe noget eller ej er det i hvert fald en oplevelse, som der er værd at tage med. Strøget ligger også meget centralt i København, så du kan slå shoppeturen sammen med en god gang sightseeing, hvor du kan tage et smut forbi blandt andet Rundetårn og Amalienborg Slot.

Hvis du skal en tur til Jyllands hovedstad

Selvom du har klikket ind på artiklen her for at finde ud af hvad du bare skal opleve i København, skal du da ikke snydes for også at få et par rejseanbefalinger hvis du skal til Jyllands største by Aarhus.

Aarhus er også en skøn by at besøge, så hvis du nogensinde for chancen for det, skal du endelig bare gøre det. Ligesom København har Aarhus også et rigt kulturliv, hvor du kan opleve kultur- og kunstmuseer som for eksempel AROS, samt mange andre seværdigheder. Du kan også tage en tur til Moesgaard Museum og opleve Danmarkshistorien komme til live.

Aarhus byder ligesom København også på mange fine spisesteder, hvor du kan få et godt måltid mad. Vil du ikke bruge mange penge på maden, kan du også tage en tur på Street Food, og købe mad fra en af de eksotiske boder der. Vil du en tur til vandet, er Aarhus også stedet for dig med sit nybyggede havneområde.

Du vil sikker også kunne lide

Om skribenten Andreas Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *