Lav gode drinks til den store fest

97 Likes Comment
kaizen nguy n 274069 unsplash 700x420

Holder man en fest er der visse ting der skal være rigtig godt styr på. Noget af det, som det er vigtigt at der er rigtig godt styr på er drinks. For nogle gæster vil det faktisk være det vigtigste når de kommer. For er der ikke gode drinks vil det hurtigt kunne blive en skuffende omgang. De gode drinks bliver relevante helt fra starten af til festen.

For allerede inden selve festen er gået rigtigt i gang skal du overveje hvilke drinks du kan servere. Rigtig mange mennesker vil nyde en velkomstdrink da det for dem understreger, at festen er gået rigtigt i gang. Der er mange forskellige drinks man kan vælge at servere som det første til sine gæster. Server en tequila sunrise som velkomstdrink. Der er ingen, der ikke kan lide denne drink og de seneste år er det en drink, som er gået af mode løbende. Det er der ingen grund til da den smager fantastisk og da smagen af tequila især er med til at gøre den unik.

En tequila sunrise er smuk og festlig

Mange drinks, som nydes i dag er gennemsigtige og ser ikke så spændende ud. Det kan sagtens være, at de smager fantastisk, men hvis de ser kedelige ud kan det næsten være ligegyldigt hvordan de smager. I stedet bør man vælge nogle drinks, som i sig selv ser spændende og festlige ud. Her kan man vælge at servere en tequila sunrise. Den smukke gule farve blandes med den røde farve og det er med til at gøre enhver gæst tørstig.

Find en nem opskrift på tequila sunrise

Det er ikke kun fordi, at drinken er meget smuk, at du med fordel kan servere den. Den smager nemlig også fantastisk, hvilket er en god grund til at servere den. Alle kan lide de smagskomponenter der er i, selvom mange tror at det ikke er tilfældet. Mange har dårlige erfaringer med tequila, så når de hører, at der er tequila i en drink vil de automatisk tro, at de ikke kan lide den.

Der er dog stor forskel på at drikke en tequila sunrise og at tage et tequila shot. For i drinken bliver smagen overdøvet af de andre ingredienser på en måde, som gør, at det kun er den gode smag fra tequilaen der kommer frem.

Udover, at du skal bruge tequila til opskriften skal du også bruge appelsinjuice. Ønsker du at lave en billig drink kan du selvfølgelig blot købe den billige juice. Den kan du få for et par kroner og med den vil drinken også smage fint. Har du tilmed en billig tequila er der ingen grund til at bruge mange penge på juicen.

Hvis du derimod ønsker at gøre lidt mere ud af drinken kan du købe friskpresset appelsinjuice. Der er ingen tvivl om, at det vil gøre, at drinken smager langt bedre. Den diskrete følelse af kødet fra appelsinerne vil være fantastisk og det vil gøre, at alle gæster nyder drinken langt mere.

Udover appelsinjuice skal du også bruge grenadine. Det er en form for rød saft, som er med til at give en tequila sunrise sit udtryk. Holder du en fest vil den starte festligt hvis du vælger at servere denne drink som den første. At se 50 orange og røde velkomstdrinks med sugerør og paraply vil gøre alle gæster i godt humør.

Brug masser af is til velkomstdrinks

Når du laver velkomstdrinks er det vigtigt, at du bruger rigtig meget is. De gæster der kommer lidt for sent skal ikke straffes for at være forsinket. Derfor er det en god ide at hælde ekstra is så da det vil gøre, at alle velkomstdrinks holder sig kolde i længere tid.

Du vil sikker også kunne lide

Om skribenten Andreas Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *